HIER KUN JE MEDIO 2020 WONEN

WELKOM BIJ DE VERBINDING

De Verbinding bestaat uit 36 unieke hofwoningen en herenhuizen (koop) van circa 85m² tot 165 m² en 44 sociale- en vrije sector huurwoningen. Dit wordt een bijzondere plek om te wonen in een echt Amsterdams buurtje met nieuwe verrassende invloeden. In september 2018 is gestart met het bouwen van dit prachtige project. De bouw is in volle gang en je kunt hier in 2020 wonen!

hoef

In het hart van De Verbinding komt een prachtige binnentuin, waar de voorkant van de woning aan grenst. Schitterende poorten, die ontworpen zijn door kunstenaar Martijn Sandberg, verbinden de binnentuin met de wijk. De aanleg is groen en waar mogelijk zijn bestaande bomen bewaard of verplaatst.  De binnentuin in het hof is openbaar en dus voor alle bewoners. De privé terrassen aan de achterzijde grenzen aan een gemeenschappelijke achtertuin, compleet met plukgaard en speelmogelijkheid voor kids. Dit laatste is nog nader te bepalen door de kopers in overleg met DS landschapsarchitecten.

AMSTERDAMSE SCHOOL ARCHITECTUUR

De Amsterdamse School-architectuur kun je herkennen aan de speelse vormen en afgeronde hoeken. In de jaren ’20 was ambacht goedkoop en materiaal duur. Dus vond men creatieve manieren om gebouwen toch een rijkheid aan details mee te geven. Deze rijkheid aan details, bijzondere vormen en het speelse karakter zie je terug in De Verbinding. Het nieuwbouwplan voegt zich naadloos tussen de baksteenarchitectuur van de Amsterdamse School in de buurt.

TUSSEN DUURZAAMHEID EN ENERGIEZUINIG

Ondanks dat de architectuur knipoogt naar een prachtig verleden, zijn de woningen helemaal van nu. Zeer energiezuinig en comfortabel! In de woningen en appartementen komt geen gasaansluiting. Zo heeft iedere woning een warmtepomp en daarnaast ligt het dak vol met zonnepanelen!

TUSSEN ONDERNEMEN EN GEZINSLEVEN

Steeds vaker werken we thuis. Ideaal, maar dan moet er wel een geschikte plek zijn. De 4-laagse herenhuizen hebben veel ruimte, zodat jij werk en ontspanning thuis perfect kunt combineren! Daar komt bij dat je de auto in de garage kwijt kunt of één van de twee carsharing auto’s kan pakken om naar een afspraak te gaan. Hiervandaan zit je met 5 á 10 minuten op de ring A10.