HIER KUN JE MEDIO 2020 WONEN

AMSTERDAMSE SCHOOL ARCHITECTUUR

De Amsterdamse School-architectuur kun je herkennen aan de speelse vormen en afgeronde hoeken. In de jaren ’20 was ambacht goedkoop en materiaal duur. Dus vond men creatieve manieren om gebouwen toch een rijkheid aan details mee te geven. Deze rijkheid aan details, bijzondere vormen en het speelse karakter zie je terug in De Verbinding. Het nieuwbouwplan voegt zich naadloos tussen de baksteenarchitectuur van de Amsterdamse School in de buurt.

TUSSEN DUURZAAMHEID EN ENERGIEZUINIG

Ondanks dat de architectuur knipoogt naar een prachtig verleden, zijn de woningen helemaal van nu. Zeer energiezuinig en comfortabel! In de woningen en appartementen komt geen gasaansluiting. Zo heeft iedere woning een warmtepomp en daarnaast ligt het dak vol met zonnepanelen!

TUSSEN ONDERNEMEN EN GEZINSLEVEN

Steeds vaker werken we thuis. Ideaal, maar dan moet er wel een geschikte plek zijn. De 4-laagse herenhuizen hebben veel ruimte, zodat jij werk en ontspanning thuis perfect kunt combineren! Daar komt bij dat je de auto in de garage kwijt kunt of één van de twee carsharing auto’s kan pakken om naar een afspraak te gaan. Hiervandaan zit je met 5 á 10 minuten op de ring A10.

"Een heel prettig buurtje met een echt eigen sfeertje" Betty van Steinvoorn

Tussen ondernemen & gezin