Tussen gevel en groen

De Verbinding
Volgende pagina
36 unieke stadswoningen – Spaarndammerbuurt Amsterdam

De Spaarndammerbuurt leeft. Altijd! Wat is het hier fantastisch wonen met het stadse leven aan je voeten. En soms… dan wil je even rust. Ook die vind je hier. Om de hoek in het Westerpark én thuis.

De Verbinding

 

De Verbinding bestaat uit 36 unieke stadswoningen van 85 tot 165 m² en 44 sociale en particuliere huurwoningen. De eerste fase met 12 stadswoningen is in verkoop. De tweede fase gaat binnenkort in verkoop en de huurwoningen worden in 2020 aangeboden. Dit wordt een prachtige plek om te wonen met een unieke mix van echt Amsterdams met nieuwe verrassende invloeden. De woningen zijn ruim opgezet, comfortabel en fraai afgewerkt. De Verbinding past naadloos in de buurt, maar hier ervaar je wel de luxe van nieuwbouw. De woningen zijn ‘one of a kind’

 

In het hart van De Verbinding komt een gezamenlijke binnentuin, waar de voorkant van de woning aan grenst. Schitterende poorten, die ontworpen zijn door kunstenaar Martijn Sandberg, verbinden de binnentuin met de wijk. De aanleg is groen en waar mogelijk worden of zijn er bestaande bomen bewaard of verplaatst. De binnentuin in het hof is openbaar en dus voor alle bewoners. De privé terrassen aan de achterzijde grenzen aan een gemeenschappelijke achtertuin, compleet met plukgaard en speelmogelijkheid voor kids. Dit laatste is nog nader te bepalen.

Ruim opgezet, comfortabel en fraai afgewerkt. De woningen zijn ‘one of a kind’.
De Verbinding Amsterdam

Amsterdamse School-architectuur

De Amsterdamse School-architectuur kun je herkennen aan de speelse vormen en afgeronde hoeken. In de jaren 20 was ambacht goedkoop en materiaal duur. Dus vond men creatieve manieren om gebouwen toch een rijkheid aan details mee te geven. Deze rijkheid aan details, bijzondere vormen en het speelse karakter zie je terug in De Verbinding. Het nieuwbouwplan voegt zich naadloos tussen de baksteenarchitectuur van de Amsterdamse School in de buurt.

Tussen duurzaam en energiezuinig

Ondanks dat de architectuur knipoogt naar een prachtig verleden, zijn de woningen helemaal van nu. Zeer energiezuinig en comfortabel! In de woningen en appartementen komt geen gasaansluiting. Zo heeft iedere woning een warmtepomp en daarnaast ligt het dak vol met zonnepanelen!

Tussen ondernemen en het gezinsleven

Steeds vaker werken we thuis. Ideaal, maar dan moet er wel een geschikte plek zijn. De 4-laagse woon-/werkwoningen hebben veel ruimte, zodat jij werk en ontspanning thuis perfect kunt combineren! Daar komt bij dat je de auto in de garage kwijt kunt of één van de 2 carsharing auto’s kan pakken om naar een afspraak te gaan. Hiervandaan zit je met 5 á 10 minuten op de ring A10.

Start verkoop 1e fase

Medio 2018

Start bouw

Medio 2018

Totale bouwtijd

Circa 2 jaar

Oplevering

Medio 2020

Onherroepelijke omgevingsvergunning

Aanvraag loopt
Volgende pagina

Tussen
haven & park

Volgende pagina

De Verbinding: one of a kind

“De combinatie van rust, ruimte en stedelijkheid is in nieuwbouw nauwelijks te vinden in de binnenstad.”

‐ Ashley van der Tol & Hans van der Zant
Heijmans Vastgoed

Lees verder
Volgende pagina

Shinen in de Spaarndammerbuurt

Het gebouw moet over 10 jaar, of zelfs 100 jaar nog zo mooi zijn, misschien  zelfs nog mooier.

‐ Marcel Lok, Mike Korth en Martijn Sandberg
ML_A & korth tielens architecten & Kunstenaar

Lees verder
Volgende pagina

Een plan waar alles klopt!

Ik wil een gebouw graag begrijpen in zijn essentie en uitstraling. Zo creëer je een interieur of plan waaraan alles klopt

‐ Paul Linse
Studio Linse

Lees verder
Volgende pagina

Tussen
jou & mij

De Verbinding

Schrijf je in en blijf op de hoogte.

Ik ben
Ik heb interesse in:
Je gegevens worden uitsluitend gebruikt om je te informeren over De Verbinding.